Dunsmuir Pl (Livermore)

Dunsmuir_LG
We loved getting our hands (and hammers) on this Livermore gem (courtesy of my friend Cathi Skyles). We worked outside-in removing the chunky rock and stuccoing the front of the house. The hallway separating the kitchen and the dining room came down creating an enormous great room with engineered hard wood floors and an incredibly modern and cool looking fireplace. The kitchen was gutted; the entrance to the laundry room closed off making it possible to add much more cabinet and prep space. The kitchen features a large granite island and a contemporary back splash. The master bath now feels like a spa with an oversized shower, gorgeous tile accents, and double vanity with crushed quartz countertop. In order to maximize the space in the yard a box garden was planted – the new owners will have fresh vegetables right in their own back yard!

Before

After